Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

"Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό!"

 Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 η ομάδα ecomobility του Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην παρουσίαση της εργασίας της. Το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ιστορική αναδρομή της οικολογικής μετακίνησης στο παρελθόν της Σαλαμίνας με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σταμπάμπα και το θρυλικό του λεωφορείο 10 , με προβληματισμό τα πολλά προβλήματα που εντόπισε και με αισιοδοξία τις προτάσεις που κατέθεσε και τις σημαντικές δράσεις που πραγματοποίησε σε χρονικό διάστημα μόλις 5 μηνών!
Δεν έλειψε η συγκίνηση κατά την προβολή του βίντεο που φτιάχτηκε για να αναδείξει τη σημασία του να αγωνίζεσαι για πράγματα που μόνο σε θεωρητικό επίπεδο είναι αυτονόητα και το γέλιο κατά το θεατρικό δρώμενο και το εύθυμο τραγούδι!
Ευχή και ελπίδα της ομάδας είναι να γίνει μία αρχή για προβληματισμό του κόσμου και για υλοποίηση ακόμη και μίας πρότασης της ομάδας από τις τοπικές αρχές του νησιού που έδειξαν να θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά!
Η ομάδα ecomobility του Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την παρουσία του και για τα τόσο ενθαρρυντικά σχόλια που ακούει καθημερινά!Από την πλευρά της έχει δεσμευτεί ηθικά να μην σταματήσει να ευαισθητοποιεί την τοπική κοινωνία, καθώς πιστεύει ακράδαντα πως "Στη ζωή δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις, αλλά αυτό που διεκδικείς!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου